Rólunk

SBA Csoport, több mint egy évtized…

Ennyi időnk volt eddig rá, hogy minél többet tanuljunk, fejlődjünk és folyamatosan kiemelkedő minőséget biztosíthassunk, legyen szó akár autók eladásáról, felvásárlásáról, szervizeléséről Veszprémben és környékén.

Folyamatosan fejlődünk…

és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy autókereskedésünk alkalmazkodjon a használtautó piac és a vevői igények változásaihoz, ezért az évek során folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat, hogy vevőink számára még kényelmesebbé tegyük a vásárlást.

Itt vagyunk!

  • Amennyiben autót vásárolna/eladna (teljes körű ügyintézést is biztosítunk)
  • bérelne (folyamatosan cserélődő, rendszeresen szervizelt járműveinkből)
  • vizsgáztatna (műszaki – és eredetiségvizsga)
  • lízingelne (egyéni vállalkozások és cégek számára nyíltvégű pénzügyi lízinget biztosítunk)
  • szervizelne (márkafüggetlen autószervizünkben)
  • vagy tisztíttatna (prémium autókozmetikánkban és autómosónkban)

A jövőbe nézünk…

Hybrid és elektromos autók = a környezettudatos jövő!  Akár külföldről is beszállítunk kérésre, majd szervizelve és garanciával adunk át  az új tulajdonosnak.

Odafigyelünk…

az autósok és az autók igényeire is, ezért rendszeresen szervezünk börzéket, autós napokat, hogy kiemelten foglalkozhassunk ügyfeleinkkel és segíthessük őket a megfelelő autó kiválasztásában.

Itt leszünk….

ha rajtunk múlik, még tíz év múlva is, hogy a legújabb trendekhez alkalmazkodva szolgálhassuk a vásárlói igényeket. Egy évtized hosszú idő, és a világ sokat változik – de az SBA Car folyamatosan magas szintű, minőségi szolgáltatásai nem fognak.

ISO TANÚSÍTVÁNYAINK

Cégünk ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerben működik. Folyamataink középpontjában legnagyobb értékünk, az ügyfeleink állnak; magas színvonalú kiszolgálásuk a cégvezetés egyik fókuszpontja.

A környezet védelme ma iparágtól függetlenül közös ügy és érdek. Hisszük, hogy nem csak egy magánszemélynek, hanem egy vállalkozásnak is felelőssége, hogy ezen a téren konkrét tettekkel mutasson példát. Nálunk ezt az elkötelezettséget az ISO 14001 szabvány szerinti környezetvédelmi tanúsítvány igazolja.