Pályázatok

Üzleti folyamatok digitalizálása az SBA Car Kft.-nél

Üzleti folyamatok digitalizálása az SBA Car Kft.-nél

A projekt címe: Üzleti folyamatok digitalizálása az SBA Car Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 9 187 800 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk üzleti folyamatok digitalizálására nyert támogatást, amelynek során az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert vezettük be. Fontos volt számunkra, hogy modernizáljuk összetett üzleti folyamatainkat, amely a cégünk működését hatékonyan kiszolgáló, átlátható, könnyen kezelhető informatikai háttér nélkül már nem lett volna megoldható.

Az iWise vállalatirányítási rendszer bevezetésével a céges folyamatok sokkal átláthatóbbak lettek, az adminisztrációs és logisztikai feladatok – mint például a munkavállalók és munkafolyamatok összehangolása, az ügyféladatbázis készítése, a nyilvántartások vezetése és a határidők rögzítése – könnyen kezelhetővé váltak, ezáltal cégünk működése is hatékonyabbá vált.

 

A fejlesztésünk a CRM, HR, Szolgáltatásmenedzsment, Táv- és csoportmunka, Kontrolling, valamint Logisztika, Elektronikus iratkezelés, Tudásmenedzsment és mobil ERP modulok beszerzésére terjedt ki, amelyek a legkomplexebben segítik munkavállalóinkat feladataik elvégzésében, és hozzájárulnak vállalkozásunk tevékenységeinek egyszerűbb koordinálásához, az ügyintézés hatékonyságához.

 

Felhő alapú vállalatirányítási modulok közül a CRM, HR, Táv- és csoportmunka, Szolgáltatásmenedzsment és Kontrolling került beszerzésre.

A CRM modul biztosítja többek között a partnerekkel való kapcsolattartást, a vevői rendelések könnyen áttekinthető kezelését, az árajánlatok egyszerű elkészítését. A Kontrolling különféle riportokat és mutatókat készít a cég gazdasági helyzetének elemzéséhez, és naprakész információkat biztosít, amely a rendelkezésre álló vagy megszerezhető erőforrások hatékony és eredményes felhasználásánál elengedhetetlen. A HR modul cégünk munkavállalóinak munkaidő nyilvántartását, az adataik egységes, átlátható rendszerben való kezelését, a különböző munkavállalói feladatok és hatáskörök hozzárendelését is lehetővé teszi. A Táv- és csoportmunka a vállalkozásunkon belüli hatékony információáramlást, a valós idejű kommunikáció lehetőségét, osztott információs bázist biztosít. A Szolgáltatásmenedzsment megoldást kínál szolgáltatásaink menedzselésére, amely lehetővé teszi számunkra a szolgáltatási stratégia alkalmazását, a szolgáltatások tervezését és a szolgáltatásátadást.

 

A helyben telepített vállalatirányítási rendszereket tekintve Logisztika, Iratkezelés, Tudásmenedzsment, Mobil ERP installálása történt meg.

A Logisztika modul cégünk készleteinek nyilvántartásában, a készletszint figyelésében nyújtja a legnagyobb segítséget. Az Iratkezelés segíti a munkafolyamatok során készített szerződések, bizonylatok, egyéb dokumentumok nyilvántartását és használatát egy könnyen áttekinthető struktúrában. A Tudásmenedzsment használatával egységes rendszerben kezelhetők a különféle közérdekű iratok, többek között oktatási anyagok és segédanyagok, a munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos dokumentumok. Az ERP mobilalkalmazás biztosítja a munkatársaink számára a még egyszerűbb hozzáférést az iWise rendszerhez bárhol, bármikor, akár okostelefonról is.

A projekt befejezési dátuma: 2019.12.31.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00763

GINOP-8.3.5-18/B Finanszírozás WESZ-CAR Kft

Az Adós neve: WESZ-CAR KFT.

Tartalom: Forgóeszköz finanszírozás, likviditás finanszírozása, Jelen hitelkérelemben megjelölt hitelösszeget a kereskedelmi tevékenységből származó követelések (30 napnál nem régebbi, kiszámlázott, teljesített követelések) finanszírozására igényelte a Kft.

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

GINOP-8.3.5-18/B Finanszírozás SBA-CAR Kft

Az Adós neve: SBA CAR GÉPJÁRMŰ KFT.

Tartalom: Forgóeszköz finanszírozás, Igénybe vett szolgáltatások finanszírozására igényelt hitelösszeg és Bér- és járulékköltség finanszírozása érdekében igényelt hitelösszeg.

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

GINOP-5.2.4-16-2017-02230 SBA-CAR Kft

 LÉTSZÁMBŐVÍTÉS

Az SBA Car Kft. létszámbővítése gyakornok alkalmazásával, hosszú távú munkahelyteremtés céljából.

 

·       A projekt címe: Az SBA-Car Kft. létszámbővítése gyakornokok alkalmazásával, hosszú távú munkahelyteremtés céljából.

·       A szerződött támogatás összege: 14 597 000 Ft

·       A támogatás mértéke (%-ban): 100%

·        A projekt tartalmának bemutatása:  

 

Az SBA Car Kft. 5 fő gyakornok felvételét valósította meg a projekt során. A vállalkozás az 5 fő új, releváns OKJ-s képzéssel rendelkező gyakornok munkatárs alkalmazásával állandó munkahelyeket teremtett tevékenysége zavartalan biztosításához; 3 fő férfi autószerelő, gépjármű karbantartó gyakornok, 2 fő női irodai adminisztrátor gyakornok került felvételre. Az 5 gyakornokot 9 hónapra, és minimum 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatással alkalmazta és tanította be a cég, ezután hosszú távon kívánja foglalkoztatni őket. A gyakornokok munkáját egy Vállalati gyakornoki kapcsolattartó segítette. Az 5 fő gyakornok munkavégzéséhez szükséges eszközöket, munkaruhát és felszereléseket is beszerezte a pályázó. A tárgyi eszközbeszerzés főként a 3 fő férfi autószerelő, gépjármú karbantartó gyakornok feladatinak szakszerű és minőségi ellátást támogatja, mely feladatok közé tartozik a karosszéria és fényezési munkák elvégzése, az eladásra szánt autók belső tereinek és a külső elemeinek gondos felkészítése, takarítása.

 

A gyakornokok munkájához szükséges eszközök a következők:

·       5 db mobiltelefon

·       2 db iratszekrény

·       1 db kamera stabilizátor

·       1 db tervezőtábla

·       1 db tablet

·       1 db lézernyomtató

·       1 db rétegvastagság mérő

·       3 db hősugárzó

·       2 db egér

·       2 db irodaszék

·       1 db laptop

·       1 db gumiabroncs fúvató pisztoly

 

Az SBA Car Kft-nél az 5 fő gyakornok mindegyike hasznos szakmai tapasztatott szerzett, mellyel értékesebb munkaerővé vált a munkaerőpiacon. Az irodai ügyintézés széles körű jogi, kapcsolattartói, és általános vállalkozásirányítási gyakorlati tapasztalatot adott az irodai ügyintéző munkakörben dolgozó gyakornokoknak. A gépjárműszerelő, karbantartó munakörben foglalkoztatott gyakornokok pedig a kereskedésben megforduló rendkívül sok, különböző márkájú, és típusú gépjárművek javítási és karbantartási munkálatai terén szerezhettek értékes munkatapasztalatot.

·       a projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.11.06.

·       a projekt azonosító szám: GINOP-5.2.4-16-2017-02230