Autómosó

Kézi autómosó és autókozmetika

Minden autó a legjobb törődést érdemli, és az SBA Car-nál ezt meg is kapják!

Kézi autómosónk és autókozmetikánk kíméletesen és szakszerűen varázsolja újjá autóját, megfizethető árakon, maximális odafigyeléssel!

Külső mosás

Az autó külső felületére aktívhab felvitele történik, nagynyomású vízsugárral a kerékjáratokat és a gépkocsi külső felületét letisztítjuk.

Belső tisztítás

A műszerfal és egyéb műanyagfelületek tisztítása nedves (vegyszeres) törlővel. A megtisztított műanyagfelületek áttörlése műanyagápoló vegyszerrel. Ablakok belső-külső vegyszeres tisztítása.

Porszívózás, Kárpittisztítás

A kivehető textil szőnyegek vegyszeres tisztítása kárpittisztító géppel. Utastér, csomagtér teljes porszívózása.

A belső takarítást kiegészíthetjük a kárpitok kitisztításával, ami újjá varázsolja az autót! A teljes belső kárpittisztításhoz az autót “szétszereljük”, vagyis az üléseket, a padlószőnyegeket, a belső kárpitokat leszereljük, hogy a szennyeződéseket maradéktalanul eltávolíthassuk belőlük. Ha csak egy-egy ülést kell kitisztítani – mert belekenődött a csokoládé, vagy vigyázatlan volt a szerelő és összeolajozta, ha csak a csomagtartó kárpitjából kell a beborult vörösbort eltávolítani, arra is van lehetőség! A foltok, a kárpitba ivódott kellemetlen szagok (dohány, kutya, olaj, stb.) maradéktalanul eltűnnek. A kárpittisztítás “csodát tesz”, a színek felélénkülnek, foltmentes lesz a felület, a szakszerű takarításnak, a korszerű és kíméletes vegyszereknek köszönhetően a nemkívánatos szagok helyét kellemes tisztaság-illat veszi át.

Polírozás

A gépkocsi lemosása után a külső felület polírozása géppel a felületminőség függvényében szükséges pasztával. Polírozás után a teljes felület viaszolás. Külső műanyagfelületek, króm felületek, gumiabroncsok letisztítása és vegyszeres ápolása.

Áraink:

Alap:

Külső: előmosás, bogároldás, samponos mosás, öblítés: 5.000 Ft-tól
Belső: porszívózás, műanyagok tisztítása, ablaktisztítás: 8.000 Ft-tól
Külső-belső: 13.000 Ft-tól (1-2 óra)

Normál:

Külső: előmosás, bogároldás, samponos mosás, öblítés, light viasz, felnitisztítás, külső műanyagok ápolása: 8.000 Ft-tól
Belső: porszívózás, műanyagok tisztítása, ablaktisztítás, műanyagok ápolása: 10.000 Ft-tól
Külső-belső: 18.000 Ft-tól (2-3 óra)

Prémium:

Külső: előmosás, bogároldás, samponos mosás, öblítés, prémium felnitisztítás, gumiápolás, külső műanyagápolás, prémium viasz: 10.000 Ft-tól
Belső: porszívózás, műanyagok tisztítása, műanyagok ápolása, ablaktisztítás, ablakél tisztítás, szellőző rendszer tisztítás: 15.000 Ft-tól
Külső-belső: 25.000 Ft-tól (2-4 óra)

Terepjárókra és egyterűekre 20 % felárat számolunk!

Egyéb szolgáltatásaink:

Kárpittisztítás (teljes): 50.000 Ft-tól (1-2 nap)
Polírozás: 50.000 Ft-tól
Motormosás + kozmetika: 5.000 Ft-tól (motor beázásért felelősséget nem vállalunk)
Lámpa polírozás: 20.990 Ft/pár-tól
Bőrtisztítás és ápolás: 12.000 Ft-tól
Ózonos fertőtlenítés: 8.000 Ft-tól
Kátrány, gyanta és matricaeltávolítás: 10.000 Ft-tól

Bejelentkezés: +36 70 293 5850

Nyitva tartás: H-Szo 8:00-17:00